Pagrindinis

Festivalis „Dainų ir spalvų karuselė“

Paliūniškio pagrindinės mokyklos jungtinės ikimokyklinio ugdymo grupės „Pelėdžiukai“ priešmokyklinukė Miglė Galeckaitė dalyvavo Panevėžio miesto ir rajono dainavimo ir dailės ikimokyklinio ir pradinio ugdymo vaikų festivalyje „Dainų ir spalvų karuselė“.

 Festivalis vyko Panevėžio Vytauto Mikalausko menų gimnazijoje. Šio renginio tikslas – skatinti vaikų meninę raišką, ugdyti vertybines nuostatas, originalumą bei aktyvinti formaliojo ir neformaliojo vaikų švietimo įstaigų pedagogų bendravimą ir bendradarbiavimą. Dainininkai atliko po dvi skirtingo charakterio dainas, o dailininkams reikėjo pristatyti po vieną darbą tema ,,Spalvų karuselė“, kurie buvo eksponuojami gimnazijos salėje. Mūsų jaunoji dailininkė Miglė iliustravo K. Ivinskio eilėraštį „Tėvynė“ir svo kūrybinį darbą pristatė festivalio dalyviams. Jos pasisakymas, atsakymai į vedančiųjų klausimus ir kūrybinis darbas sulaukė daug šiltų plojimų.

 Mergaitei buvo įteikta padėka ir atminimo dovanėlė. Ši diena Miglutei dovanojo naujų patirčių, teigiamų emocijų ir gražių įspūdžių .

 Ikimokyklinio ugdymo mokytoja Roma Gurevičienė

2024 04 05 1

2024 04 05 2

2024 04 05 3

Joomla templates by a4joomla