Pagrindinis

Sveika, vasara!

Giedrą, saulėtą birželio 8-osios dieną Paliūniškio pagrindinėje mokykloje nuaidėjo priešmokyklinio ugdymo grupės vaikučių bei 1–4 klasių mokinių mokslo metų baigimo šventė „Sveika, vasara!“. Žaismingai šventę pradėjo priešmokyklinukai, kaip visada visus nustebindami ir priversdami šypsotis, o pradinukai šoko, dainavo, deklamavo bei grojo dūdelėmis.

Ypatinga ši šventė buvo pradinę mokyklą baigusiems ketvirtokams. Jiems įteikti Pradinio išsilavinimo pažymėjimai. Gražią atsisveikinimo programą paruošė ir patys ketvirtokai. Nuoširdžius sveikinimo žodžius ketvirtokams tarė pirmos, antros ir trečios klasės mokiniai, kurie įteikė dar ir atminimo dovanėles. Šventę vainikavo ketvirtokų nuotaikingai atliekami šokio elementai dainuojant V. Kernagio dainą „Baltos lelijos“ ir jautri daina-siurprizas, skirta pirmąjai mokytojai.

Po šventinio koncerto mokyklos direktorė Daiva Morkūnienė ketvirtokams skyrė labai gražius ir prasmingus žodžius, visiems palinkėjo šiltos, smagios ir saugios vasaros. Pavyzdingiausiems pradinukams direktorė įteikė padėkos raštus už puikius ugdymosi rezultatus, nepriekaištingą lankomumą, aktyvų dalyvavimą mokyklos ir rajono renginiuose, už mokyklos vardo garsinimą bei už kitus per mokslo metus sukauptus nuopelnus.

Atminimo dovanėles pradinukams už dažną apsilankymą mokyklos bibliotekoje ir aktyvų knygučių skaitymą įteikė bibliotekininkė Gintarė Tomkevičienė.

2023 06 27 7

2023 06 27 8

2023 06 27 9

2023 06 27 10

2023 06 27 11

Pradinių klasių mokytoja Danutė Lukoševičienė

Joomla templates by a4joomla